Followers

Friday, April 22, 2011

MY HAPPY FAMILY

pada 16 april hari tue, aku and family gathering together kat restoren feberet kitaorang iaitu MAI CAFE. sebab apa jadi feberet?

1) sebab kat situ main menu nya adalah western food and family aku mmg jenis suka makan makanan2 barat ni especially my parent.

2) kat situ dia ada satu bilik khas yang beraircond. so kitaorang kalau datang, mmg situlah tempat kitaorang. senang anak2 sedaraku nak berlari larian. hehehehhehe

nikmatilah gambor2nya ye:



haaa makan makan!



umaira' punya pinggan mana?



haiii ada tangan tambahan dalam pinggan cik na....




amir, ko nak makan ke nak tidor? hehehehe




mcm mana aku nak makan ni kalau nak kena riba amjad? : P




oblong




upacara lawan memotong




ish mana satu aku nak tuju ni?




amir, abang naufal mintak sikit ye....




umaira'




haaa tambah tambah




cheesy chicken




yummy!




erfan




naufal sempat lagi angkat peace!




afif hakim




aik? peace lagi? opah kat sebelah malas nak layan




afif: nak pakai kopiah
amir: tak bolle




aku :)


esoknya pada 17 april, birthday kak mem aku. tapi dia tak de. so kitaorang celebrate lah ye walaupun tanpa kehadiran birthday girl. boleh pulak macam tue? hahahahahahaha



2 comments:

nadiyahashim said...

gambar2 tu tak cantik..sbb saya tak de... X ACIIIIIII!!!!!!

merenam kajol said...

awak kan ada ngan abg am. manala nak ada ngan kitaorang. hahahahhaaha

TUKAR TUKAR