Followers

Wednesday, March 23, 2011

CHICKEN RICE KIOSK

slamat tengahari semua! dah lunch ke ? belum? haaaa sapa yang dok area perlis, silalah datang makan ke kedai "CHICKEN RICE KIOSK" dekat behor pulai. sebelah kedai makan "ANJUNG KELI" . nasi ayam kat situ mmg sedap. (huh, promote free2 je ni ... hahahahaha)

sebenarnya , baru je tadi aku ngan ct gi lunch kat situ. itupun setelah puas ct men search di internet kedai2 mkn yg best di perlis. and ada seseorg telah mensuggestkan suh gi makan kat kedai ni. sebab dia kata nasi ayam dia BEST!!!!! Dan kitaorg pun pergilah untuk mengetahui kesahihannya. dan ternyata... MMG SAHIH!



welcome to chicken rice kiosk!



inilah antara makanan yg diorder


ini nasi ayam hainan


ini plak ayam goreng berempah. mmg sodappp!



order jus soursop, tp habis. air kiwi pun bolehla. sedap!



thanks ct sebab belanja na makan kat sini. :)


HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0193646804/0174553100 UNTUK MENDAPATKAN AIR SARANG BURUNG KETELLA. MINUMAN BERKHASIAT UNTUK SEMUA!

No comments:

TUKAR TUKAR