Followers

Tuesday, March 22, 2011

HOLIDAY DI LANGKAWI (PART AKHIR)

sebelum berangkat pulang ke kuala perlis, kitaorang singgah ke kedai bahulu panas langkawi. (urusan kerja sebenarnya). alang2 singgah, kitaorg borong la skali bahulu panas berplastik plastik. bahulu dia mmg no ONE. sebijik rasa mcm aku buat. hahahhahahaha.



ok puan2. begini cara kalau nak buat bahulu panas ye. kita "preet" kan aje tepung cair ke dalam bekas adunan. haaaaa maka jadilah bahulu.



inilah rupanya bahulu yg telah diborong oleh kitaorg. "wei sham, pesal bahulu ko bentuk ikan? pesal bahulu aku bentuk kuda laut? underwaterworld betul la."




kalau waktu pergi kami ditemani dua adik2 comel, waktu balik plak kami diceriakan dgn kehadiran dua kembar, yang mmg minat giler kat kami. yang sorang tue, spnjang jln asyik senyum2 je....


yang sorang lagi plak, asyik ketawa mengekek ngekek... :D


dah nama pun gi langkawi, tak sah lah kalau tak shopping. tapi kitaorg tak shopping banyak sgt pun. just beli benda2 simple dan coklat je. bak kata tv dan radio, INGATLAH ORG TERSAYANG.


pensil2 ni dibeli untuk pekerja2 kilang. biar diaorg rajin menulis. hehehehe



key chain ni plak dibeli utk pekerja kilang pilihan. huh! pilih kasih youuuu. ngeh ngeh ngeh


this batu, aku beli tuk my lovely bro. siap ada tulis nama dia lagi.
FAIZ


coklat2 ni plak, aku beli tuk anak2 sedaraku dan pekerja2 kilang



untuk aku? hmmmm cukuplah kenangan manis di sana bersama teman2 tersayang menjadi hadiah terindah untukku. and happy birthday to me! :)


2 comments:

Anonymous said...

mana aci mesyuarat ptg tadi tak bawa coklat sekali...

merenam kajol said...

hahahahahaha mana boleh. na kan kedekut. ngeh ngeh ngeh

TUKAR TUKAR