Followers

Wednesday, December 8, 2010

UIA... i miss u laaaaaa

assalamualaikum... selamat pg semua. ups dah tgahari. heheheheehe. utk pengetahuan semua, aku skang berada di uia. nak settlekan pasal transkrip aku. yela.. nak mntak keje, kenalah sertakan transkrip sekali. pas ni , igt nak g wangsa walk plak. bukan aper... rindu. kuakuakua.

inshaallah esok malam, aku akan balik ke perlis. rindu plak dah lama tak "gaduh" ngan mak aku. heheheehe. dia pun, dah 2 3 kali call suh aku balik. sabar ya bonda... nantikanlah kepulangan anakanda ....

masa sampai uia tadi, ramai aku tgk student2 baru. teringat plak masa 1st time aku masuk sini dulu. hari yg sama jugak, my cousin meninggal dunia. so yg antar aku time registration, faiz n adiya. masa tue, perasaan aku berbelah bagi. sedih nak tgl mak. hahahahahaha bocor rahsia beb!

tapi yelah, masa cpt sgt berlalu. pejam celik pejam celik, tamatlah aku kat sini. alhamdulillah, selalunya org lain wat 6 tahun kat sini (include matric), tapi aku just wat 4 tahun stgh. yelah... umur bukannya makin muda.

plan lepas ni, aku nak cari keje dulu. tawaran tue dah ada. tapi kalu bleh, aku nak keje yg sesuai ngan jiwa aku. barulah aku bleh focus. papepun, aku mengharapkan yg terbaik tuk diri aku. of course la kan. heheheheehe. moga tuhan permudahkan segalanya. aminnnnnnnnnnnn!!!!!

2 comments:

harly shahida said...

kak na...muwah2...huhu..kak na nnt nk kije ape??nnt da kije da glamour jgn lupe kami2 ye..;D

merenam kajol said...

mana boleh kulupakan PA kesayanganku. hehehehehe

TUKAR TUKAR